Férfiak a nőkért - és a családért

A család a férfiak és a nők együttes felelőssége. Ha egy nő boldogtalan, a család is boldogtalanná válik. Ha viszont boldog a nő, boldog lesz a család is. A nő boldoggá tétele a férfiak felelőssége, és dolga! Képesek vagyunk rá!

A tervek szerint a Férfiak a nőkért Zarándoklat Csíkszentdomokosról indul, reméljük, egy kis ünnepséget is sikerül összehozni a helybéliekkel.

49.jpgCsíkszentdomokos gyönyörű falu a Felcsíki medencében, határában ered az Olt víze, híres jelképe az Egyeskő. Márton Áron - legendás erdélyi püspök - szülőfaluja. És a feleségemé, Hajnalkáé is.
Talán nem haragszik meg senki, ha a Férfiak a nőkért zarándoklatot annak az asszonynak a szülőhelyéről indítjuk, aki számomra a legfontosabb. Én innen indulok, és hozzá érkezem haza. Köszönöm mindenkinek, aki velem tart.
Ezt valamiképpen jelképesnek is tartom, és hadd ajánljam, te is hozz valami személyes okot, indítékot, jelleget, körülményt magaddal. És mi is kísérünk téged.
Egymás kísérői leszünk az úton. 

images.jpgCsíkszentdomokos 28 km-re van Csíkszeredától, illetve Csíksomlyótól. Ezt a távot a tervek szerint bemelegítésképpen 2 nap alatt tesszük meg, hogy a harmadik napon nekivágjunk a Hargitának, Szentegyháza 29 km. Hegynek föl. 

Nem nehéz túrát tervezünk,  nem a sportteljesítmény a fontos, de azért lesznek nehezebb szakaszok is. Az átlag 25 km lesz naponta.
Az út jelentős részében a Mária út útvonalát követjük, ahol megvannak a megfelelő feltételek. ahol eltérünk, ott magunk teremtjük meg.
Úgy gondolom, hogy Debrecenben lenne a végállomás, amennyiben a város nyitott a fogadásunkra. ez összességében mintegy 600 km.

Felmerült a gondolat, hogy kerékpárral csináljuk a programot, ebben az esetben Budapest is lehetne a végállomás, vagy pl. Márianosztra, esetleg Esztergom... ez még képlékeny. Mint minden más. Mi alakítjuk, nincsenek merev keretek. Ugyanis nem a keretek a fontosak, hanem a tartalom!

Mintegy 1.000.000 lépés.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 7
Heti: 50
Havi: 185
Össz.: 57 338

Látogatottság növelés
Oldal: 1.000.000 lépés
Férfiak a nőkért - és a családért - © 2008 - 2024 - men-for-the-women.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »